Bedrijfsuitje organiseren? Hier krijg je inspiratie

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje? Een bedrijfsuitje organiseren is leuk, maar er is wel veel waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk hangen je mogelijkheden onder andere af van hoe groot de groep is, maar ook hoe je de dag wilt indelen en hoeveel tijd je hiervoor hebt. Gelukkig is er voor ieder bedrijf een geschikt teamuitje te vinden. Bij Flitz-events weten we als geen ander hoe een leuk bedrijfsuitje georganiseerd kan worden. Daarom helpen we je graag bij het regelen van het uitje of staan we je bij in het plannen van de hele dag.

Hoe plan je de dag in?

Er zijn verschillende manieren waarop je een bedrijfsuitje kunt inplannen. Je kunt er een hele dag voor nemen, maar je kunt er ook alleen een ochtend en middag of een middag en avond voor plannen. Het is vooral belangrijk om te kijken naar wat je graag wilt doen. Vind je het leuk om met elkaar te gaan eten en te borrelen of gaat het je vooral om de activiteit? Vaak is het leuk om een activiteit te plannen en ook te combineren met bijvoorbeeld een gezellige barbecue. Zo kun je met elkaar actief bezig zijn, maar is er na afloop ook genoeg ruimte om even bij te kletsen en na te praten over de activiteit.

Binnenactiviteiten bedrijfsuitje organiseren

Ga je een bedrijfsuitje organiseren? Dan is het in de eerste plaats mogelijk om te kiezen voor binnenactiviteiten. Er zijn onder andere veel leuke workshops die je met elkaar kunt gaan doen. Zo is er een salsa workshop, een schilderworkshop en een cocktail workshop. Maar als het weer het niet toelaat om buiten actief te zijn kun je ook kiezen voor een pubquiz, waarin meerdere teams tegen elkaar strijden om de hoofdprijs. Zoek je een echte winterse activiteit? Je kunt ook kiezen voor de workshop ijssculpturen maken. Er zijn genoeg leuke en originele binnenactiviteiten waar je uit kunt kiezen.

Personeelsuitje op Scheveningen strand

Bij mooi weer is het zeker een aanrader om te kiezen voor een activiteit op het strand van Scheveningen. Het strand is lekker breed en biedt dus genoeg ruimte voor grotere groepen om leuke activiteiten te doen. Er zijn heel veel leuke spellen en sportieve activiteiten die op het strand gedaan kunnen worden. De Expeditie Robinson activiteit behoort al jaren tot de populairste mogelijkheden: hierbij strijd je met en tegen elkaar terwijl je allerlei opdrachten en raadsels moet uitvoeren en oplossen. Ook competitieve spellen zoals beachvolleybal, een zeskamp en bubbelvoetbal zijn aanraders.

Genieten van de stad

Een bedrijfsuitje organiseren in Zuid-Holland biedt je heel wat mogelijkheden, onder andere dat je ook in een gezellige stad als Den Haag leuke uitjes kunt organiseren. Er zijn onder andere city games die je als bedrijfsuitje kunt doen. Ook een GPS-speurtocht door de stad hoort bij je opties. Je kunt de dag afsluiten met een rondvaart door de stad of een gezellig uitje op de borrelboot.

Bedrijfsuitje Scheveningen: voor ieder wat wils

Het hele jaar door kun je de leukste bedrijfsuitjes organiseren. Zowel in de zomer als de winter is er een breed scala aan mogelijkheden zodat je altijd een onvergetelijk uitje regelt. Jij kunt in de eerste plaats bepalen wat je wilt gaan doen, maar je kunt ook onze hulp inschakelen. We helpen je graag met het indelen van de dag, maar we kunnen ook het eten en drinken tijdens het bedrijfsuitje regelen. Er is voor ieder wat wils en dat kun je nu zelf gaan ontdekken! Bekijk de opties op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

flitz events bedrijfsuitje